Co Nas Rozgrzewa – na tajskim szlaku
Jest zima i jest naprawdę zimno. Ale my się rozgrzejemy.
Zabierzemy Was w winno-kulinarną podróż tajskim szlakiem.
Będzie słodko, pikantnie, soczyście, aromatycznie, egzotycznie.
Będzie pysznie i totalnie gorąco!
WINO & Friends rozgrzeją nas:
* kremem z pieczonej marchwi z imbirem i mlekiem kokosowym
CAVA BRUT ROSE Seleccio 2015, Hiszpania, WINO & friends
* spring rollsami z kurczakiem, mango, awokado i kolendrą
GEWURZTRAMINER, Niemcy, Basia Lejkowska Wine Selection
* tajską sałatką z makaronem sojowym, tofu, kiełkami fasoli, świeżym ogórkiem i kolendrą; dresing z octu ryżowego z miodem, imbirem i sokiem z limonki
BZIK 2015/2016, cydr z kilku odmian jabłek z 70-letniego sadu, aromatyzowany kwiatami dzikiego bzu, Polska, Winnica Wieliczka
* zielonym curry z krewetką, trawa cytrynowa, galangal, liść kafiru, mleko kokosowe, ryż jaśminowy
ANAIS BLANC 2015, Hiszpania, WINO & friends
* naleśnikami kokosowymi z papają i brązowym cukrem z sokiem cytrynowym
RIESLING SPATLASE 2011, Niemcy, Basia Lejkowska Wine Selection
Waszymi przewodniczkami w tajskiej wyprawie będą Tatiana Mucha i Anna Foto.
ZAPRASZAMY
bilety dostępne na www.conasrozgrzewa.evenea.pl
Dzień dobry, czy można poprawić linki do obrazków ?