Winicjatywa zawiera treści przeznaczone tylko dla osób pełnoletnich.

Treści na Winicjatywie mają charakter informacji o produktach dostępnych na rynku a nie ich reklamy w rozumieniu Ustawy o wychowaniu w trzeźwości (Dz.U. 2012 poz. 1356).

Winicjatywa używa plików cookies (tzw. ciasteczka) w celach statystycznych, zbierając anonimowe dane dotyczące korzystania z portalu (strona wejścia, czas trwania wizyty, klikane linki, strona wyjścia, itd.) za pomocą usługi Google Analytics lub podobnej. Zbierane dane są anonimowe – w żaden sposób nie pozwalają na identyfikację użytkownika.

Opuść stronę

#Konkurs: Oliwa z Andaluzji

Komentarze

Jak powstaje oliwa z oliwek? Czy odmiana oliwek ma znaczenie? Czy można ją dobierać do potraw tak jak wina? Jakie są jej rodzaje i czym kierować się przy wyborze? Na te pytania w najbliższy poniedziałek odpowiedzą Fernando Ortega i Anna Machera, którzy wspólnie produkują i promują hiszpańską oliwę z oliwek extra vergine.

© Iloveaceite.com.

Mamy dla Was podwójne zaproszenie na warsztaty i degustację andaluzyjskiej oliwy z nowego rocznika połączoną z degustacją hiszpańskich i polskich potraw przygotowanych na jej bazie. Warsztaty odbędą się w poniedziałek 31 marca o godz. 18 w Warszawie. Zaproszenie wygra dwunasta osoba, która przez formularz kontaktowy prawidłowo odpowie na  poniższe pytanie. Rozstrzygnięcie konkursu w środę o godz. 12. Ze zwycięzcą skontaktujemy się mailowo.

Apelację kontrolowanego pochodzenia dla oliw hiszpańskich oznacza się jako: 

a) DOP, b) DO, c) DOC

Komentarze

Musisz być zalogowany by móc opublikować post.