Winicjatywa zawiera treści przeznaczone tylko dla osób pełnoletnich.

Treści na Winicjatywie mają charakter informacji o produktach dostępnych na rynku a nie ich reklamy w rozumieniu Ustawy o wychowaniu w trzeźwości (Dz.U. 2012 poz. 1356).

Winicjatywa używa plików cookies (tzw. ciasteczka) w celach statystycznych, zbierając anonimowe dane dotyczące korzystania z portalu (strona wejścia, czas trwania wizyty, klikane linki, strona wyjścia, itd.) za pomocą usługi Google Analytics lub podobnej. Zbierane dane są anonimowe – w żaden sposób nie pozwalają na identyfikację użytkownika.

Opuść stronę

Inka Wrońska

Dziennikarka kulinarna, przez kilka lat redaktorka naczelna magazynu Kuchnia. Obecnie freelancerka – współpracuje m.in. z Gazetą Wyborczą i przewodnikiem Gault&Millau Polska. Jest współtwórczynią portalu Mlask, gdzie rozmawia z szefami kuchni i pisze o ciekawych (a czasami kuriozalnych) modach i trendach, którym podlega kulinarny światek. Prowadzi zajęcia dla słuchaczy Food Studies warszawskiego Uniwersytetu SWPS. Zimą ogranicza dziennikarską aktywność do minimum, aby jak najwięcej pojeździć na nartach.