Winicjatywa zawiera treści przeznaczone tylko dla osób pełnoletnich.

Treści na Winicjatywie mają charakter informacji o produktach dostępnych na rynku a nie ich reklamy w rozumieniu Ustawy o wychowaniu w trzeźwości (Dz.U. 2012 poz. 1356).

Winicjatywa używa plików cookies (tzw. ciasteczka) w celach statystycznych, zbierając anonimowe dane dotyczące korzystania z portalu (strona wejścia, czas trwania wizyty, klikane linki, strona wyjścia, itd.) za pomocą usługi Google Analytics lub podobnej. Zbierane dane są anonimowe – w żaden sposób nie pozwalają na identyfikację użytkownika.

Opuść stronę

Ferment Show 2018 – Somm & Chef Dinner

Po raz pierwszy – Ferment Show!

Zapraszamy na największe winiarskie wydarzenie roku!

Spróbuj najlepszych win świata do autorskich dań czołowych polskich szefów kuchni.

Najlepsze wina: m.in. Ridge Montebello, Recaredo, Niepoort i wiele innych…

Najlepsi szefowie kuchni młodego pokolenia: Piotr Hadula, Flavia Borawska, Jakub Hamankiewicz, Przemysław Błaszczyk

Najlepszy serwis zapewni Stowarzyszenie Sommelierów Polskich

Najlepsze miejsce: Pałac Sobańskich w Warszawie

Scenariusz wydarzenia:

19:00–19:30 Aperitif z cavą Recaredo

19:45 Pięciodaniowa kolacja przygotowania przez czołowych szefów kuchni.

Serwujemy dania w akompaniamencie wybitnych win dobranych przez czołowych sommelierów.

Konkurs na najlepszego sommeliera – głosować będą zebrani goście

23:00 Salon klubowy, a w nim elitarny świat najlepszych porto i alkoholi mocnych

Wstęp tylko na zaproszenia – liczba miejsc ściśle ograniczona

Koszt od osoby – 800 zł. W pakiecie bezpłatny wstęp na Ferment Show Salon Win 8 grudnia 2018 – strefa VIP i wszystkie degustacje komentowane

REZERWUJ BILET