Winicjatywa zawiera treści przeznaczone tylko dla osób pełnoletnich.

Treści na Winicjatywie mają charakter informacji o produktach dostępnych na rynku a nie ich reklamy w rozumieniu Ustawy o wychowaniu w trzeźwości (Dz.U. 2012 poz. 1356).

Winicjatywa używa plików cookies (tzw. ciasteczka) w celach statystycznych, zbierając anonimowe dane dotyczące korzystania z portalu (strona wejścia, czas trwania wizyty, klikane linki, strona wyjścia, itd.) za pomocą usługi Google Analytics lub podobnej. Zbierane dane są anonimowe – w żaden sposób nie pozwalają na identyfikację użytkownika.

Opuść stronę

Kolacja degustacyjna w Ed Red Warszawa z Pałacem Mierzęcin

Zapraszamy na winiarską kolację degustacyjną do restauracji Ed Red Warszawa (Plac Mirowski 1). Tym razem wyjątkowe menu przygotują szefowie Adam Charząstowski i Dawid Łagowski, zaś gościem specjalnym będzie Piotr Stopczyński – enolog Pałacu Mierzęcin, którego win spróbujemy. Wspólnie z nim wieczór poprowadzi Master Sommelier Adam Pawłowski.

Na kolację zapraszamy 23 marca. Koszt 160 zł. Rezerwacja odbywa się mailowo: rafal@edred.pl.

>>>> MENU <<<<

Noole Blanc 2016 🍷

🍴 mierzęciński karp wędzony / placek ziemniaczany / majonezy smakowe / ikra winniczka

Kerling 2015 🍷

🍴 kiełbaska z marynowanego lina / drożdżowy sucharek / chabry / rokitnik

Rosé 2016 🍷

🍴 grasica / kaszanka / owoce leśne

Rondo 2014 🍷

🍴 podwędzana jagnięcina / pęczak / ser kozi broda / pasternak / demi glace

Regent Reserva 2013 🍷

🍴 comber z sarny / cząber / śliwka / ziemniaki gratin

Noole Rouge 2012 🍷

🍴 ser Sami Wańczykówka