Na wigilijnym stole winiarza
Czas poplamić obrus winem! Pytanie tylko jakim.Czy obok talerzy głębokich, czy może upstrokacić przestrzeń wokół drobnych zakąsek? I odważnie na czerwono, czy bezpieczniej kieliszki zapełnić winem białym? A może jedno z drugim się nie pogryzie i tylko kontrast wprowadzi przyjemny? I na deser…?
Na te i wiele innych pytań postaramy się znaleźć odpowiedź już 9go Grudnia.
Zaprezentujemy Państwu wina polskie z 4 regionów, do których wspólnie z goszczącymi u nas winiarzami postaramy się dobrać najsmaczniejsze wigilijne potrawy regionalne. Kartę degustacyjną otworzymy winem musującym z Kępy Wiślickiej, a po kilku propozycjach połączenia potraw z winem zamkniemy ją słodką niespodzianką :)
Zapraszamy serdecznie!
Rozumiem, nie wiedziałem. W takim razie proszę usuną…