Winicjatywa zawiera treści przeznaczone tylko dla osób pełnoletnich.

Treści na Winicjatywie mają charakter informacji o produktach dostępnych na rynku a nie ich reklamy w rozumieniu Ustawy o wychowaniu w trzeźwości (Dz.U. 2012 poz. 1356).

Winicjatywa używa plików cookies (tzw. ciasteczka) w celach statystycznych, zbierając anonimowe dane dotyczące korzystania z portalu (strona wejścia, czas trwania wizyty, klikane linki, strona wyjścia, itd.) za pomocą usługi Google Analytics lub podobnej. Zbierane dane są anonimowe – w żaden sposób nie pozwalają na identyfikację użytkownika.

Opuść stronę

Pop Up Double Ferment

Tego jeszcze nie było! Wina do kolacji dobierze trzech mistrzów Polski sommelierów i trzech czołowych dziennikarzy winiarskich!

Restauracja Rozbrat 20 Bakery & Wine Corner zaprasza na wyjątkowe wydarzenie.

W ramach akcji Pop Up Ferment od 13 kwietnia do 13 lipca w Rozbrat 20 gościnne występy prowadzi szef kuchni Krzysztof Rabek. Proponuje gościom 5-daniowe menu degustacyjne (codziennie inne) w formule „Less Formal, Less Expensive, More Fun”.

Wyjątkowo przez trzy czerwcowe dni występy gościnne obejmą także wino. Na zasadzie przyjacielskiego pojedynku swoje autorskie wina do tych samych potraw dobiorą czołowi sommelierzy i dziennikarze:

poniedziałek 6 czerwca – Tomasz Kolecki (Mistrz Polski Sommelierów 2007–10) i Tomasz Prange-Barczyński (redaktor naczelny Magazynu Wino)

wtorek 7 czerwca – Adam Pawłowski MS (Mistrz Polski Sommelierów 2014) i Wojciech Bońkowski (redaktor naczelny Winicjatywy)

środa 8 czerwca – Andrzej Strzelczyk (Mistrz Polski Sommelierów 2012–13) i Ewa Wieleżyńska (zastępca redaktora naczelnego Magazynu Wino)

Pop Up Double Ferment – baner

 

Jedyna taka okazja!

Wszystkie kolacje zaczynają się o 19:30. Cena: menu 5-daniowe – 90 zł od osoby, degustacja 10 win – 120 zł od osoby.

Liczba miejsc bardzo ograniczona – konieczne rezerwacje: tel. 224166266 lub email: biuro@rozbrat20.com.pl.