Winicjatywa zawiera treści przeznaczone tylko dla osób pełnoletnich.

Treści na Winicjatywie mają charakter informacji o produktach dostępnych na rynku a nie ich reklamy w rozumieniu Ustawy o wychowaniu w trzeźwości (Dz.U. 2012 poz. 1356).

Winicjatywa używa plików cookies (tzw. ciasteczka) w celach statystycznych, zbierając anonimowe dane dotyczące korzystania z portalu (strona wejścia, czas trwania wizyty, klikane linki, strona wyjścia, itd.) za pomocą usługi Google Analytics lub podobnej. Zbierane dane są anonimowe – w żaden sposób nie pozwalają na identyfikację użytkownika.

Opuść stronę

Wino i sushi

Podczas spotkania Piotr Papież, doradca kulinarny Akademii Kulinarnej Farutexu przeprowadzi pokaz przyrządzania sushi, wsparty degustacją win specjalnie dobranych do prezentowanych potraw.

W świat sommelierski wprowadzi Państwa
Kacper Woźniak.
Pierwszy Polak, którzy uzyskał certyfikat Court of Master of Sommelier. Był głównym sommelierem w londyńskim Hotelu Malmaison oraz asystentem głównego sommeliera w restauracji Le Pont De La Tour, gdzie w karcie było 1600 różnych win. Zdobył trzy certyfikaty szkoły Wine and Spirit Education Trust. Od trzech lat jest menedżerem w naszej firmie.

Koszt degustacji to 50 zł.
Prosimy o rezerwację miejsc mailem: gliwice@6win.pl, lub telefonicznie: 32 27 06 223

Pozdrawiamy
Food&Wine Gliwice