Karnawał Owoców Morza i Win w Piwnicy pod Baranami
Piwnica Pod Baranami zaprasza na Karnawał Owoców Morza i Win. Agnieszka Majksner ze Slow Me przygotowała przygotowała wyjątkowe menu do którego wina z portfolio Willa Win dopasowała Monika Bielka-Vescovi ze Szkoła Sommelierów. Zapraszamy na pyszną wspólną zabawę karnawałową.
Aperitif – Parató Cava Brut,DO Cava, Penedès, Hiszpania
Karczochy w majerankowym mascarpone Cederberg Sauvignon Blanc, WO Cederberg, RPA
Mule w białym winie i fenkule
Palacio de Bornos Verdejo, DO Rueda, Hiszpania
Ośmiorniczki baby w sosie szałwiowym
Domaine Séguinot-Bordet Chablis,AC Chablis, Francja
Polędwica z tuńczyka na kaszy quinoa i szafranie
Cartlidge & Browne Pinot Noir, North Coast, USA
Suflet czekoladowy z chili
Cesari Recioto della Valpolicella Classico, DOC Valpolicella Classico, Włochy
Koszt 80 zł od osoby
Zapisy: kobietyiwino@gmail.com
Rozumiem, nie wiedziałem. W takim razie proszę usuną…