Degustacja JAJKO, ŻUREK i MAZUREK
Degustacja ” JAJKO, ŻUREK i MAZUREK” czyli degustacja win do potraw wielkanocnych.
12 kwietnia serdecznie zapraszamy na degustację win do potraw wielkanocnych w formie warsztatów łączenia wina i jedzenia. Podczas degustacji spróbujemy trzy potrawy wielkanocne do których dobierzemy 6 win.
JAJKO (Monmousseau Cuvee Touraine AOC i Sherry Fino)
ŻUREK (Gruner Veltliner Sand 1 Zohrer i Lumini Winnica Płochockich)
MAZUREK (Tokaji Szamorodni 2005 Chateau Megyer i Moscato d’Asti DOCG Mustella)
START: 19:00
MIEJSCE: Wine Bar i Sklep Stoccaggio (Krupnicza 9)
CENA: 60 zł
DATA: 12 kwietnia (SOBOTA)
REZERWACJA: biuro@stoccaggio lub telefonicznie (501-735-627)
ZAPRASZAMY!
Mnie jeszcze niemiło ceną zaskoczyło jak na białasa …